Quad bérlés egy tutira extrém élmény

Tetszik 5 Extreme
A bejegyzést beküldte: 2023-11-23

Én jó magam jó pár quad túrán voltam ami 1-2 óra volt arra mentünk és olyan tempóban ahogyan a vezető mondta, nagyon tetszett, de nagyon kevés idő volt és sokszor többet maradtam volna egy adott helyszínen, és nem régiben kipróbáltam a quad bérlést ahol egyszerűen adnak egy rendszámos quadot és oda mész ahova szeretnél, ezek a quadok nem a szokásos leharcolt quadok és nem is a megszokott méretűek, mert sokkal nagyobbak és sokkal kényelmesebbek. Nézzétek meg a videójukat és ha tehetitetek mindenképp próbáljátok ki: quadberles.hu oldalon minden információt megtalálhattok a bérlésről, de akár ajándékba is vehetitek ismerősötöknek.

Miért jobb egy quad bérlés mint egy quad túra?

  1. Oda mész ahova akarsz
  2. Megállhatsz enni egy étteremnél vagy bárhol, de akár piknikezhetsz is a quad csomagtartójában bőven elfér.
  3. Nyugodtan tudsz szelfizni vagy chillelni egy rejtett helyen gyönyörű panorámával ahol senki sincs rajtad, vagy rajtatok kívül.
  4. Ár érték arányban sokkal jobb, egy 1-2 órás quad túra 30-40.000 Ft náluk pedig 40.000 Ft-ért egész napra kibérelheted a quadot, igaz még ezen felül kell tankolnod is, de én egésznap quadoztam és 8.000 Ft-ba került az üzemanyag.
  5. Mehetsz vele közúton is, bár ez nem igazán élmény, de ezt is megteheted azért, hogy olyan helyekre juss el ahova csak közúton mehetsz.
  6. Szabadság és a felfedezés élménye, teljesen szabadon csak megindulsz a földúton és biztosan valamilyen kalandos helyre lyukadsz majd ki, de akár előre megtervezheted, hogy miket szeretnél megnézni.
  7. Tiszta és szép quadok, ha össze kellene hasonlítani a túrás quadokat és a quadberles quadjait ég és föld.

Hasonló videók

Extrém sport válogatás

1114 1

ezen a videón nagyon sok olyan sportot láthatsz amely igazán veszélyes és extrém. Te melyiket próbálnád ki ezek közül? vagy éppen melyik az amelyiket már kipróbáltad?

Hoverboard extrém sport

1222 1

Ez a sport még nekem is új, a flyboard-el találkoztam már , de a hoverboardról még csak nem is hallottam, de nagyon jó kis sportnak tűnik, bár én minden vízi sportot szeretek.

Extrém bicikli lámpa

729 0

Ha szereted a biciklizést és szeretsz este biciklizni akkor ez a termék kihagyhatatlan az eszköztáradból. A videó mindent megmutat a termékről, így ha már meggyőzött a videó meg is rendelheted a terméket ha pedig szeretnél még több infót a termékről